دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 اسفند 1397 - 06:50
توسط شرکت دانش‌بنیان؛

خاصیت آنتی‌باکتریال در اجزای داخلی یخچال ایجاد شد

خاصیت آنتی‌باکتریال در اجزای داخلی یخچال با کمک فناوری نانو ایجاد شد.
کد خبر : 365166
download (5).jpg

به گزارش  خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از معضلات موجود در یخچال‌ها، لانه گذاری باکتری‌ها و میکروب‌ها در اجزای داخلی یخچال و در نتیجه ایجاد بوی نامطبوع و فاسدشدن میوه‌ها است.


از این‌رو با استفاده از مستر بچ‌های آنتی‌باکتریال بوی نامطبوع از بین رفته و ماندگاری میوه افزایش می‌یابد.


از مزایای این محصول که با حمایت ستاد نانو و توسط شرکت آروین سپهر پارت تولیدشده می‌توان به ضد قارچ و کپک زدن و ضد باکتری بودن برای99/99 درصد باکتری‌های گرم منفی و گرم مثبت است.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب